PAINTBALL ARENA
LASERCENTER

Vi tilbyder

Action-packed paintball i Århus kun 40 min. fra Randers og tæt på Djursland

Begiv dig ud i årets paintball kamp hos Battleareana

Er du på udkig efter en actionfyldt oplevelse, så som paintball, til jeres polterabend, fest eller firmaarrangement? Paintball hos BATTLEARENA i Århus nær Randers er den oplagte aktivitet. Vores baner er bygget op efter en filosofi om, at paintball skal spilles på en meget intens og adrenalin pumpende måde. Man skal kunne finde hinanden og man skal kunne rykke frem på banen. Sådan at man ikke står i hver sit hjørne og skyder efter hinanden på lang afstand, eller går i rundkreds uden at finde nogen at skyde på, eller værst af alt går i 10 minutter for at blive skudt af en som har gemt sig i en busk.

Der skal kort sagt være fuld fart på fra start til slut! (Så kan man slappe af mellem kampene i stedet for på banen)​

Vores paintball faciliteter

Pause område: Lige udenfor banernes indgang kan man sidde overdækket og gøre sig klar til næste kamp

Indendørs omklædning: Vi har 50 m2 omklædning med håndvaske. Dragter hænger pænt på bøjler og maskerne står på hylder, vi har værdiskabe med låse til opbevaring af værdier under spil.

Toiletter: Helt nye toilet forhold, som er helt i top.

Festsal: Med plads til 50 personer, her man man sidde før eller efter arrangement og nyde medbragt mad og drikke, efter aftale.​

Professionelt paintball udstyr i høj kvalitet

Vi har valgt vores udstyr udfra devisen, kun det bedste er godt nok, udstyret er selvfølgelig altid rent og klargjort. Vi gør alt for, at vores masker ikke dugger, de bliver holdt rene og får anti-dug rens på glasset, i kolde perioder er der thermoglas i maskerne.

Til polterabend har vi også de fineste lyserøde kanindragter til gommen.​

Vores paintballbaner i Århus

BATTLEARENA paintball består af et område på 13.000 m2, som er inddelt i 3 baner:

Bane 1: Lille bane som er indrettet med en masse bunkere og gange, intens bane hvor adrenalinen pumper fra start til slut, og hvor du hele tiden har et mål i sigte.

Bane 2: Stor bane som får et by/borg tema.

Bane 3: Sup-Air bane som består af oppustelige dækninger, yderst intens bane, som primært bliver brugt til sportspillere, men kan også åbnes efter aftale. Typisk en Lørdag, hvor flere hold kan samles.

Kunne lasergame også være noget for dig? Læs mere om vores lasergame.

 

Er du interesseret i at høre nærmere?

svar på det meste omkring paintball eller kontakt os og hør mere.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en paintballbane, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du har mulighed for at ringe på telefon 86 22 14 44, sende en mail til info@battlearena.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig. Du kan også finde priserne på paintball her.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 86 22 14 44 eller send os en email på info@battlearena.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.