PAINTBALL ARENA
LASERCENTER

Vi tilbyder

Paintball i Århus nær Randers

Få en actionfyldt dag med paintball

Er du på udkig efter en actionfyldt oplevelse nær Århus og Randers, er paintball hos Battlearena en oplagt aktivitet. Vores baner er bygget op efter en filosofi om, at paintball skal spilles på en meget intens og adrenalin pumpende måde. Man skal kunne finde hinanden og man skal kunne rykke frem på banen. Sådan at man ikke står i hver sit hjørne og skyder efter hinanden på lang afstand, eller går i rundkreds uden at finde nogen at skyde på, eller værst af alt går i 10 minutter for at blive skudt af en som har gemt sig i en busk.

Der skal kort sagt være fuld fart på fra start til slut! (Så kan man slappe af mellem kampene istedet for på banen)​

Faciliteter

​Pause område: Lige udenfor banernes indgang kan man sidde overdækket og gøre sig klar til næste kamp

Indendørs omklædning: Vi har 50 m2 omklædning med håndvaske. Dragter hænger pænt på bøjler og maskerne står på hylder, vi har værdiskabe med låse til opbevaring af værdier under spil.

Toiletter: Helt nye toilet forhold, som er helt i top.

Festsal: Med plads til 50 personer, her man man sidde før eller efter arrangement og nyde medbragt mad og drikke, efter aftale.​

Paintball udstyr

Vi har valgt vores udstyr udfra devisen, kun det bedste er godt nok, udstyret er selvfølgelig altid rent og klargjort. Vi gør alt for, at vores masker ikke dugger, de bliver holdt rene og får anti-dug rens på glasset, i kolde perioder er der thermoglas i maskerne.

Til polterabend har vi også de fineste lyserøde kanindragter til gommen.​

Banerne i Århus

Battlearena paintball består af et område på 13.000 m2, som er inddelt i 3 baner:

Bane 1: Lille bane som er indrettet med en masse bunkere og gange, intens bane hvor adrenalinen pumper fra start til slut, og hvor du hele tiden har et mål i sigte.

Bane 2: Stor bane som får et by/borg tema, åbner først for spil til efterår 2020.

Bane 3: Sup-Air bane som består af oppustelige dækninger, yderst intens bane, som primært bliver brugt til sportspillere, men kan også åbnes efter aftale. Typisk en Lørdag, hvor flere hold kan samles.

Kunne lasergame også være noget for dig? Læs mere om vores lasergame.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 86 22 14 44 eller send os en email på info@battlearena.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.