PAINTBALL ARENA
LASERCENTER

Vi tilbyder

Lasergame og Laseraction i Århus nær Randers

Leder du efter en fed aktivitet til polterabend eller fest omkring Århus og Randers? Så prøv lasergame og laseraction hos Battlearena.

Battlearena i Århus råder over 2 lasergame indendørsbaner en bane på 700m2 og en på 900m2.

Lasergame baner

Banerne består af en masse dækninger, lavet i træ, som er placeret strategisk rigtigt. Der er 2 startzoner på banen, 1 i hver ende. Banen er punktvist lyst op med svag farvet belysning og diskolys. Der er også mulighed for at hører musik på banen.

Man bliver delt op i 2 hold, hvorefter det går ud på at eliminere alle modstanderne fra det andet hold, så det kræver teamwork og strategi for at trække sig ud som det vindende hold.

Et spil tager ca. 10 min. så man får mulighed for at holde holdmøde undervejs og ændre taktik til næste laseraction spil.

Det er den oplagte actionoplevelse for dig, der bor i eller omkring Århus eller Randers.

Laceraction udstyr

Udstyret til et lasergame er det fineste af sin slags, og man skal ikke have en stor tung vest på som før i tiden, men bare et let pandebånd og en skyder i hånden og så er man kørende.

Laserpistolerne afgiver lyd når man er ramt samt for hvert skud man affyrer. Hver runde starter den enkelte spiller med 20 liv. På siden af laserpistolen kan man se, hvor mange liv man har tilbage i den pågældende runde.

Desuden er der mulighed for flere forskellige lasergame spilformer, spørg instruktøren for yderlig info.

​Da hvert magasin indeholder 30 skud er man tvunget til at genlade flere gange i spillet. Dette giver lidt realisme og øger spændingen i spillet.

Kunne du også tænke dig at prøve paintball? Læs mere om vores paintball her.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 86 22 14 44 eller send os en email på info@battlearena.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.