PAINTBALL ARENA
LASERCENTER

Vi tilbyder

Eliminer modstanderne i lasergame hos Battlearena i Århus nær Randers og Djursland

Søger du en fed aktivitet, så som lasergame, til en polterabend, fest eller et firmaarrangement? Hos BATTLEARENA tilbyder vi en sjov dag med lasergame i Århus nær Randers.

Vi råder over 2 lasergame indendørsbaner en bane på 700m2 og en på 900m2 i hjertet af Århus.

Vores baner til lasergame

Banerne består af en masse dækninger, lavet i træ, som er placeret strategisk rigtigt. Der er 2 startzoner på banen, 1 i hver ende. Banen er punktvist lyst op med svag farvet belysning og diskolys. Der er også mulighed for at hører musik på banen.

Sådan foregår lasergame

Man bliver delt op i 2 hold, hvorefter det går ud på at eliminere alle modstanderne fra det andet hold, så det kræver teamwork og strategi for at trække sig ud som det vindende hold.

Et spil tager ca. 10 min. så man får mulighed for at holde holdmøde undervejs og ændre taktik til næste laseraction spil.

Det er den oplagte actionoplevelse for dig, der bor i eller omkring Århus eller Randers.

Moderne og realistisk udstyr hos BATTLEARENA

Udstyret til et lasergame hos os er det fineste af sin slags, og man skal ikke have en stor tung vest på som før i tiden, men bare et let pandebånd og en skyder i hånden og så er man kørende.

Laserpistolerne afgiver lyd når man er ramt samt for hvert skud man affyrer. Hver runde starter den enkelte spiller med 20 liv. På siden af laserpistolen kan man se, hvor mange liv man har tilbage i den pågældende runde.

Desuden er der mulighed for flere forskellige lasergame spilformer, spørg instruktøren for yderlig info. Da hvert magasin indeholder 30 skud er man tvunget til at genlade flere gange i spillet. Dette giver lidt realisme og øger spændingen i spillet. Kunne du også tænke dig at prøve paintball? Læs mere om vores paintball her.

Få en fed dag med lasergame

svar på alle dine spørgsmål – næsten –  omkring lasergame her eller kontakt os for mere eller blot booke en bane.  Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 86 22 14 44, sende en mail til info@battlearena.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at skabe de perfekte rammer om dit næste arrangement. Du kan se vores priser på lasergame her.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 86 22 14 44 eller send os en email på info@battlearena.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.